Relax Kids en Little Stars

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal tot jezelf komen.
Bij deze groepslessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek in 7 stappen hoe je d.m.v. beweging, mindfulness spelletjes, yoga, massage, positief denken, ademhalingstechnieken en visualisaties helemaal tot ontspanning kunt komen!

Kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Doordat er in kleinere groepen wordt gewerkt is er voor ieder kind individuele aandacht.

Relax Kids is een methode bedacht door Marneta Viegas. Deze methode heeft zichzelf al vele malen bewezen en wordt inmiddels al op vele scholen in Groot Brittannië en daarbuiten gebruikt. De resultaten zijn verbluffend! Voor meer informatie zie www.relaxkids.com of de Relax Kids Nederland.

Naast het feit dat Relax Kids ontzettend leuk is voor álle kinderen, heeft het ook een positief effect op kinderen met o.a. hooggevoeligheid, concentratieproblemen, boosheid, een laag zelfbeeld, faalangst, slaapproblemen, stress en angstproblemen.